Alumni

Ook nadat onze leden het orkest verlaten hebben, blijven zij vaak als oud-lid *) met Vereniging Hofstads Jeugdorkest verbonden. We hebben dan ook een uitgebreid oud-leden bestand met zo’n 1200 oud-leden, dat teruggaat tot het oprichtingsjaar 1923.

Van ongeveer 1050 oud-leden hebben we contactgegevens. Ben je oud-lid en hebben wij je gegevens nog niet of zijn ze gewijzigd, geef dit dan door via ons contactformulier.

Oud-leden worden iedere 5 jaar uitgenodigd voor het jubileumconcert en de oud-ledenreünie. Hiervan maken we uiteraard ook melding via deze website en onze social media kanalen (Facebook en Instagram). Tevens is er een (besloten) Facebook groep waar oud-leden contact met elkaar houden.

Veel oud-leden zijn lid van de Vereniging Vrienden van Hofstads JeugdOrkest. Een actieve vereniging van mensen die het Hofstads JeugdOrkest een warm hart toedragen. Lees hier meer over de Vrienden.

*) Oud-leden zijn leden, die in het Jeugdorkest gespeeld hebben of minimaal 4 jaar lid geweest zijn van de Vereniging Hofstads JeugdOrkest.

Menu