Sponsors en donateurs

De Vereniging Hofstads JeugdOrkest heeft vele enthousiaste leden en vrijwilligers. Onze professionele dirigenten en ons bestuur, dat bestaat uit ouders en andere vrijwilligers, zetten zich allemaal zonder vergoeding en met veel energie in. Daarbij is de steun van partners, vrienden, fondsen, donateurs en sponsors, belangrijk. Sponsorinkomsten en donaties zijn naast de contributies van onze leden en eventuele subsidies onontbeerlijk om jongeren de kans te kunnen blijven geven in orkestverband muziek te maken.

Steun ons

Met uw bijdrage kunnen onze jonge leden hun muzikale talenten blijven ontwikkelen en kunnen wij ze bijzondere levenservaringen bieden. Denk aan een optreden in een mooie concertzaal of een tournee naar het buitenland. In een orkest worden jongeren op een laagdrempelige manier in contact gebracht met klassieke muziek. Dankzij uw steun kunnen de verschillende orkesten en ensembles blijven bestaan.

Als sponsor ondersteunt u met uw bijdrage de vereniging structureel of incidenteel, bijvoorbeeld ten gunste van een concert of tournee. Als sponsor kan uw onderneming zich bijvoorbeeld presenteren bij concerten en activiteiten, door middel van het plaatsen van uw logo op onze website of door het adverteren in een programmaboekje van een van onze concerten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons bestuurslid PR & Communicatie .

Als donateur ondersteunt u met uw bijdrage de vereniging, incidenteel of structureel. Uw bijdrage is bijzonder welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester.

Onze sponsors

keyboard_arrow_up