Fondsen

De Vereniging Hofstads JeugdOrkest heeft vele enthousiaste leden en vrijwilligers. Onze professionele dirigenten en ons bestuur, dat bestaat uit ouders en andere vrijwilligers, zetten zich allemaal zonder vergoeding en met veel energie in. Daarbij is de steun van partners, vrienden, fondsen, donateurs en sponsors, belangrijk. Bijdragen uit fondsen zijn naast de contributies van onze leden en eventuele sponsorinkomsten en donaties onontbeerlijk om jongeren de kans te kunnen blijven geven in orkestverband muziek te maken.

Wij ontvangen bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Cultuurschakel. Tevens worden we ondersteund door de Stichting Lex Veelo Fonds.

Lex Veelo Fonds

De Stichting Lex Veelo Fonds is opgericht ter nagedachtenis aan de gedreven en inspirerende dirigent van Hofstads JeugdOrkest: Lex Veelo. De Stichting Lex Veelo Fonds ondersteunt individuele orkestleden van de Vereniging Hofstads JeugdOrkest bij deelname aan muzikale activiteiten in orkestverband, en aan bijzondere evenementen die de muzikale en sociale samenhang bevorderen. Dit alles gebeurt in de geest van de naamgever van de stichting, Lex Veelo.

Prins Bernhard Cultuurfonds  Cultuurschakel

keyboard_arrow_up