Op zondag 25 juni treden diverse ensembles, samengesteld uit leden van het Hofstads Jeugdorkest, op bij Grand Café De Conckelaer in Voorburg: het café van de (Haagse) cultuur minnende kroegbaas Mink Out waar enkele VHJO-leden in de bediening werken.

Terwijl u geniet van een drankje en een hapje op het zonnige terras aan de Trekvliet zorgen de ensembles voor een afwisselende opluistering. U hoort zowel blazers als strijkers. Zij vertolken het repertoire dat ze ook op Festival Classique in Scheveningen ten gehore brengen.

De ensembles hopen deze middag een mooi bedrag op te halen voor het bekostigen van hun aanstaande tournee. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan reist het jeugdorkest in juli naar o.a. Praag, Wenen en Bratislava. Traditiegetrouw spelen en werken de leden zoveel mogelijk zelf de kosten bij elkaar.

De Conckelaer geeft deze jongeren graag de gelegenheid om zoveel mogelijk geld op te halen. Er wordt geen entree geheven, maar er gaat 10% op uw rekening ten bate van het orkest. De jongeren verkopen hamburgers waarvan de winst volledig naar de tournee gaat. Verder staat er natuurlijk een vioolkist voor een bijdrage en wordt er merchandise verkocht.

Sponsor de tournee
Met deze QR code kunt u het orkest helpen doormiddel van een eenmalige gift. Bij voorbaat heel veel dank!
keyboard_arrow_up