1. Home
 2. chevron_right
 3. orkestacademie
 4. chevron_right
 5. OA Nieuws
 6. chevron_right
 7. Nieuwe Blazersklas

Vanaf september 2018 starten de Muziekacademie Den Haag en de Vereniging Hofstads JeugdOrkest gezamenlijk een blazersklas waar je vanaf je allereerste muziekles in mee kunt spelen! Tijdens de les worden liedjes op verschillende speelse manieren behandeld. Daarna vertalen we hetzelfde lied naar je instrument en wordt de link naar bladmuziek gelegd. Naast samenspelen behandelen we allerlei algemene muzikale vaardigheden. Muziek maken doe je samen en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Het programma van de blazersklas sluit aan op het programma van je eigen instrumentale les op de Muziekacademie Den Haag. De blazersklas wordt gegeven door Jantine Veenstra en de instrumentale lessen worden gegeven een instrumentale MDH docent. Op www.muziekacademiedenhaag.nl kun je vinden wie dat is!

 • Wie? De blazersklas is voor kinderen die een blaasinstrument spelen/gaan spelen van ±7 tot 11 jaar die 0 – 2 jaar lang les hebben
  Wanneer? Donderdagmiddag van 16.30 – 18.00 uur (15x per halfjaar)
  Waar? Op de Muziekacademie Den Haag, Raamweg 36 Den Haag.

Aanmelden kan ook bij de Hofstads JeugdOrkest in combinatie met een introductieopleiding op een blaasinstrument naar keuze (klik op inschrijven voor het aanmeldformulier). Onderaan in het aanmeldformulier kunt u in het vak “Opmerkingen” aangeven indien uw zoon/dochter ook wil deelnemen aan de Blazersklas. Meer over de blazersklas en de kosten vind u onder Orkesten, Blazersklas.

Menu