Start repetities in het nieuwe jaar

UPDATE 23 februari 2021
I.v.m. de verlenging van de lockdown zijn alle activiteiten van de vereniging in ieder geval t/m 15 maart a.s. geannuleerd. Wat betreft de hierna geplande activiteiten – zoals repetities, concerten, repetitie dagen/weekenden en tournees – informeren we jullie zodra we meer weten over wat er mogelijk is.
We hopen van harte dat we snel weer samen kunnen musiceren!

UPDATE 2 februari 2021
I.v.m. de verlenging van de lockdown zijn alle activiteiten van de vereniging in ieder geval t/m 2 maart a.s. geannuleerd. Wat betreft de hierna geplande activiteiten – zoals repetities, concerten, repetitie dagen/weekenden en tournees – informeren we jullie zodra we meer weten over wat er mogelijk is.

UPDATE 12 januari 2021
I.v.m. de verlenging van de lockdown ten minste tot en met 9 februari 2021, kunnen de komende orkestrepetities helaas niet doorgaan. De eerste repetitie in dit nieuwe jaar is vooralsnog op 13 februari 2021. Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen. Leden worden hier nader over geïnformeerd via de orkestouders.

5 januari 2021
I.v.m. de landelijke Coronamaatregelen die t/m 19 januari 2021 gelden, kunnen de orkestrepetities op 9 en 16 januari a.s. helaas niet doorgaan. De eerste repetitie in dit nieuwe jaar is vooralsnog op 23 januari 2021. Uiteraard zijn we hierbij afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen. Leden worden hier nader over geïnformeerd via de orkestouders.

keyboard_arrow_up