Promenadeconcert 2019

Wat een geweldige middag was het vandaag in het Zuiderstrandtheater bij de 38e editie van het Promenadeconcert! Met ruim 800 bezoekers in de zaal hebben we genoten van de prachtige muziek die het Juniorenorkest en Jeugdorkest, en vooraf in de foyer het Strijkersensemble “I Musici Giovani”, ten gehoor brachten.

Het Juniorenorkest o.l.v. Lex Blankestijn speelde een gevarieerd programma met stukken van Beethoven tot Les Miserables en bleek in de toegift ook over geweldige vocale kwaliteiten te beschikken. Na de pauze trakteerde het Jeugdorkest o.l.v. Marcel Geraeds het publiek op o.a. L’Arlésienne suite nr.1 van Bizet en de Concert suite uit La La Land. Het concert werd voor een enthousiast publiek al typend afgesloten met The Typewriter.

Met dit concert heeft medeorganisator SSA weer een groep speciale gasten een fijne muzikale middag bezorgd en hebben onze orkesten een prachtig podium gekregen om te laten zien hoe geweldig het is om samen muziek te maken bij Hofstads JeugdOrkest.

Dank aan alle orkestleden, dirigenten, orkestouders, alle andere vrijwilligers en de SSA voor dit zeer geslaagde concert!

(Foto’s: Bert Kraaijpoel)

keyboard_arrow_up