Promenadeconcert 2018

Zondag 11 november vond de 37e editie van het Promenadeconcert plaats in het Zuiderstrandtheater. Samen met de SSA hebben we ervoor gezorgd dat de zaal nagenoeg was uitverkocht en meer dan 850 gasten konden genieten van de prachtige muziek die ons Juniorenorkest en Jeugdorkest ten gehoor brachten. Beiden orkesten waren op hun best en stegen boven zichzelf uit!

Het Juniorenorkest bracht ons terug naar de jaren 60 met o.a muziek uit de de musical de West Side Story en liet aan het publiek horen hoe het is om middenin een symfonieorkest te spelen door zich op te stellen aan weerszijden van de concertzaal voor de toegift.

Na de pauze trakteerde het Jeugdorkest het publiek op o.a. Tchaikovsky met de Notenkrakerssuite op.71a. De SSA heeft weer een hele groep senioren een fijne muzikale middag bezorgd en onze orkesten hebben een prachtig podium gekregen om te laten zien hoe fantastisch het is om samen muziek te maken bij het Hofstads JeugdOrkest.

Omdat het nog steeds ons jubileumjaar is, heeft de SSA alle spelende leden getrakteerd op een speciaal voor het VHJO gemaakte chocoladereep van Tony Chocolonely.

Wij willen de orkestouders, dirigenten en alle andere vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. Jullie hebben er weer een prachtig concert  van gemaakt.

keyboard_arrow_up