Update 20 mei 2020
Helaas is het tot nu toe nog steeds niet mogelijk geweest weer te gaan repeteren met de orkesten. Gelukkig worden vanaf 1 juni de Nederlandse Corona maatregelen onder strikte voorwaarden versoepeld, waardoor we goede hoop hebben dat we ook als orkestvereniging onze activiteiten weer kunnen gaan opstarten. Uiteraard rekening houdend met de geldende Nederlandse maatregelen en de adviezen van de KNMO. Alle orkestleden ontvangen per mail meer informatie.

Update 6 mei 2020
Tot 1 juni is het helaas nog niet mogelijk weer te gaan repeteren met de orkesten. Vanaf 1 juni worden de Corona maatregelen mogelijk onder strikte voorwaarden versoepeld maar in hoeverre dat ook geldt voor onze verenigingsactiviteiten is op dit moment helaas nog onvoldoende duidelijk. Hopelijk komt daar eind mei meer duidelijkheid over. Intussen denken we al na over hoe we onze activiteiten weer zouden kunnen gaan opstarten, rekening houdend met de geldende Nederlandse maatregelen en de adviezen van de KNMO.

Update 21 april 2020
Helaas is het in ieder geval tot en met 19 mei nog niet mogelijk weer te gaan repeteren met de orkesten.

Update 31 maart 2020
Gezien de afgekondigde verlenging van de schoolsluiting tot en met in ieder geval het einde van de meivakantie, zullen de repetities tot die tijd helaas ook niet plaatsvinden. Als de scholen inderdaad weer open kunnen én het voor verenigingen mogelijk wordt om activiteiten te hervatten zullen wij ook weer gaan repeteren, dus dat zou dan vanaf zaterdag 9 mei zijn. We houden jullie op de hoogte. Voor wat betreft de concerten zullen wij jullie later, als we meer weten over wat mogelijk en geoorloofd is, informeren.

Update 19 maart 2020
In lijn met de sluiting van de scholen tot 6 april, worden ook de repetities van alle orkesten op 4 april geannuleerd. Als gevolg van het annuleren van alle VHJO activiteiten tot 6 april, gaan helaas het Lenteconcert van Gangmakers en Strijkersensemble en het concert in het Concertgebouw van het Jeugdorkest niet door. Deze concerten worden ook niet meer ingehaald. Een aantal activiteiten hebben we (onder voorbehoud van de toekomstige ontwikkelingen) kunnen verplaatsen. De ALV is verplaatst naar 6 juni, het TTS concert is verplaatst naar 21 juni en het repetitieweekend van de Gangmakers is nu gepland op 4/5 juli.

12 maart 2020
Gezien de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (corona) virus en de afgeroepen landelijke maatregelen vandaag door de regering heeft het bestuur in overleg met de artistieke leiding van de vereniging het volgende besloten: Alle activiteiten van de vereniging Hofstads JeugdOrkest worden in ieder geval tot en met 31 maart geannuleerd. Dit zijn dus de zaterdagrepetities en ook het studieweekend van de Gangmakers. Wij volgen hierin ook het advies van KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) waarbij wij via de FASO zijn aangesloten, zie hun mededeling op de website. We hopen op jullie begrip. Voor wat betreft de geplande activiteiten vanaf april (zoals concerten en de tournee naar Denemarken van het JrO) houden we de vinger aan de pols. Alle orkestleden zijn via de orkestouders geïnformeerd over genoemde maatregelen.

keyboard_arrow_up