Historisch optreden van de gangmakers in het Archeon

Afgelopen zondag hadden niet de Romeinen, de oermensen of de middeleeuwse minstrelen het voor het zeggen bij het Archeon in Alphen aan de Rijn. Ruim 400 muzikale kinderen uit 14 verschillende jeugdorkesten stalen de show tijdens het zevende Juniorenorkestspektakel in het historisch Museumpark. Drie orkesten van Hofstads JeugdOrkest lieten hun beste werk horen in tempels, herbergen en in de arena: het strijkersorkest, het basisorkest en het voorbereidend orkest.

Met vier verschillende optredens speelden de orkesten van Hofstads JeugdOrkest voor een bewonderend publiek, bestaande uit meegekomen familie en vrienden en gewone bezoekers van het Museumpark. Met als finale het spektakelstuk waarbij alle muzikanten in de Arena, waar kort daarvoor nog de gladiatoren met elkaar streden, samen drie schitterende muziekstukken ten gehore brachten.

Hieronder enkele impressies van een verder geweldig georganiseerde en voorspoedig verlopen dag. Met grote dank aan alle muzikanten en de meewerkende vrijwilligers!

keyboard_arrow_up