Maak kennis met Hofstads JeugdOrkest!

Hofstads JeugdOrkest is een bloeiende vereniging met zes orkesten en ensembles voor jonge musici uit Den Haag en omgeving. De vereniging biedt kinderen en jongeren de mogelijkheid samen te musiceren, waarbij het plezier in samenspelen en het samen behalen van een zo hoog mogelijk muzikaal niveau centraal staan. Elke zaterdagmiddag en -avond repeteren onze orkesten onder leiding van professionele dirigenten.

Bespeel je een orkestinstrument en heb je muziekles op je instrument, dan ben je van harte welkom om lid te worden van Vereniging Hofstads JeugdOrkest. Een aantal keer per jaar organiseren we een Instroomdag. In de agenda kun je zien wanneer de Instroomdagen zijn.

Kennismaken zonder verplichtingen
Als aspirant-lid kun je vier weken op proef meespelen met een van de orkesten. Zo kun je de sfeer proeven van het samenspelen en onze vereniging. Tijdens de kennismakingsperiode van vier weken kun je als aspirant-lid vrijblijvend meespelen zonder enige financiële verplichting.

Open Dag
Binnenkort gooien we weer onze deuren open voor geinteresseerden tijdens onze Open Dag. Maak kennis met de muzikanten, dirigenten en orkesten van het oudste en gezelligste jeugdorkest ter wereld!

Meld je hier aan voor de eerstvolgende Open Dag!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
keyboard_arrow_up