1. Home
  2. chevron_right
  3. Evenementen
  4. chevron_right
  5. Promenadeconcert
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Promenadeconcert

28 november 2021 - 14:30 - 17:00

Een verrassend  concert door het Juniorenorkest en Jeugdorkest van Hofstads JeugdOrkest. De combinatie van jonge musici met het afwisselende programma -van filmmuziek tot klassieke symfonische werken- maakt dit een heel geschikt concert voor alle leeftijden.

Het concert wordt al 39 jaar mede mogelijk gemaakt door Stichting Service Activiteiten Den Haag (SSA), het samenwerkingsverband van serviceclubs Lions en Rotary uit Den Haag en omstreken. Het biedt de jonge musici van Hofstads JeugdOrkest de mogelijkheid op een professioneel podium te musiceren en hun muzikale talenten aan een breed publiek te laten horen en zien.

Het jaarlijks concert heeft ook een belangrijk sociaal-maatschappelijk aspect: ieder jaar wordt een grote groep speciale gasten, waaronder ouderen en mensen met een beperking, uitgenodigd om te komen genieten van dit concert op een mooie plek, met prachtige muziek en een vrolijke sfeer.

Juniorenorkest o.l.v. Lex Blankestijn | Jeugdorkest o.l.v. Marcel Geraeds

 

Tickets voor het Promenadeconcert zijn binnenkort te koop via theater Amare en kosten €15 in de online voorverkoop of €17,50 aan de kassa.

Gegevens

Datum:
28 november 2021
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amare
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland
+ Google Maps
Website:
www.amare.nl

Organisator

Vereniging Hofstads JeugdOrkest
E-mail:
info@vhjo.nl
Website:
www.hofstadsjeugdorkest.nl
Menu