Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pink Floyd Tribute

15 juni 2019 - 20:00 - 23:00

€25,50

Op 15 juni 2019 geeft het Hofstads JeugdOrkest samen met ‘The Pink Floyd Sound’ en ‘Popkoor Prestige Pro’ een uniek Symphonic Tribute Concert in World Forum The Hague. Net als bij het Symphonic Tribute Concert in 2016, is 10% van de omzet – vóór aftrek van de kosten – bestemd voor War Child. In 2016 heeft dit ruim € 6.000 opgeleverd.

Na het succesvolle concert in 2016 werd de vraag voor nog een concert steeds groter; Het heeft even geduurd, maar in juni dit jaar is het weer zo ver. Deze keer speelt het Hofstads JeugdOrkest onder leiding van Marcel Geraeds met de tribute band ‘The Pink Floyd Sound’ en het Popkoor Prestige Pro.

Een wens van velen gaat in vervulling met de integrale en originele uitvoering van het album ‘Atom Heart Mother’ (Suite), compleet met koor en orkest. Dit is nog nooit in Nederland live uitgevoerd, dus genoeg reden om te komen. Daarnaast ontbreken de populairste liedjes van de band natuurlijk niet. Het concert wordt uitgevoerd met quadrafonisch geluid en een overweldigende licht- laser- en videoshow. Alle herkenbare elementen van de originele songs blijven met groot respect behouden. De magische samensmelting van al deze elementen is wat de muziek van Pink Floyd mede zo aangrijpend maakt.

Vóór aanvang van het concert, en in de pauze is in de foyer een uitgebreide collectie te zien van het ‘Pink Floyd museum’. Deze collectie is beschikbaar gesteld door Pink Floyd Fans Nederland.

N.B. Tickets voor dit concert zijn te koop voor Euro 37,75 per stuk via Ticketmaster. De voorverkoop via vhjo.nl is inmiddels gesloten!

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€25,50
Evenement Categorie:

Locatie

World Forum – Den Haag
Churchillplein 10
Den Haag, 2517JW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
keyboard_arrow_up