Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcerten in Amare

15 april 2023

Het Hofstads JeugdOrkest bestaat 100 jaar! Dat vieren we op verschillende momenten door het hele jaar heen, maar vooral tijdens de twee feestelijke jubileumconcerten op zaterdag 15 april aanstaande, een matinee en een avondvoorstelling, in de grote concertzaal in Amare.

Eeuwig jong
Het thema van ons jubileumconcert is “Eeuwig jong!”. Dat is niet voor niets: wij geloven erin dat samen muziek maken het mooiste is dat er bestaat en dat je daarmee voor altijd jong blijft. Het concert is voor iedereen die geniet van klassieke muziek, symfonische bewerkingen van musicals, soundtracks en traditionele muziekstukken. Gespeeld door jonge muzikanten tussen de 7 en 22 jaar en met een speciaal optreden van een uniek oud-ledenorkest. Een concert om nooit te vergeten. Laat u meevoeren door de muziek en het enthousiasme van onze orkestleden en voel u eeuwig jong.

We spelen twee concerten op die dag: in de middag met de jongste orkesten (het Strijkorkest, Basisorkest en Voorbereidend Orkest) én in de avond met de oudste orkesten (het Juniorenorkest, het Jeugdorkest en het Strijkersensemble).

Uniek oud-ledenorkest
Speciaal voor het 100-jarig bestaan hebben we een uniek oud-ledenorkest samengesteld, onder leiding van maestro Jules van Hessen. Dit orkest verzorgt in Amare een speciaal optreden, zowel bij de middagvoorstelling als bij het avondconcert. Het oud-ledenorkest speelt ter ere van ons 100-jarig bestaan de Schilderijententoonstelling van Moessorgssky, uitgevoerd in een unieke orkestratie van Stokowski.

Koop alvast je tickets

 

Locatie

Amare
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
keyboard_arrow_up