Lustrumfeesten

Iedere 5 jaar viert Vereniging Hofstads JeugdOrkest een lustrumfeest. Dat doen we met een jubileumconcert en oud-ledenreünie. In 2013 vierden wij ons 18e lustrum (90-jarig jubileum), waaraan zo'n 150 oud-leden deelnamen.

2013 - 90 jaar

Programmaboekje

Foto's van het jubileumfeest

Speciaal voor het jubileum in 2013 maakten ouders van enkele leden de film ‘Nootzaak’.

Jubileumfilm

Jubilieum DVD-boekje

2018 - 95 jaar

Het volgende lustrum (95 jarig jubileum) is in 2018. Ook dan zal er weer een optreden van het oud-ledenorkest en een reünie plaatsvinden.

100 jaar - eeuwfeest!

De Vereniging denkt nu al na over het 100-jarig bestaan van Hofstads Jeugdorkest, in 2023.

Wilt u straks ook een bijdrage aan dit eeuwfeest leveren? Neemt u dan gerust alvast contact op met de secretaris van onze Vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..