Contributie en bijkomende kosten 2016

Onze contributie wordt geheven over een heel kalenderjaar en is inclusief de kosten van de studiedagen/studieweekenden voor de orkesten. In de tabel staan de contributiebedragen voor 2016.

Lid speelt in: Contributie 2016
Strijkorkest €220
Basis- en Voorbereidend orkest €240
Juniorenorkest €365
Jeugdorkest €380
Uitsluitend Strijkersensemble €190
Strijkersensemble én in ander orkest (extra) €130

Gezinskorting

Voor gezinnen krijgt het tweede kind een korting van 7,5% en derde of volgende kinderen krijgen een korting van 15% op de contributie. Dit geldt niet als kinderen ook al ooievaarspaskorting ontvangen. Het eerste kind is het kind in het hoogste orkest.

Ooievaarspasregeling

Kinderen met een Ooievaarspas die op 1 januari 2016 17 jaar of jonger zijn, krijgen 100% korting op de contributie, met een maximum van € 300. Ooievaarspashouders die op 1 januari 2016 18 jaar of ouder zijn krijgen 50% korting, met een maximum van € 150. NB. deze regeling geldt voor één culturele vereniging per persoon.

Nieuwe leden

Nieuwe leden gaan hun lidmaatschap aan voor het lopende kalenderjaar. Als kinderen in de loop van het jaar lid worden, heffen wij contributie naar rato over het deel van het kalenderjaar dat nog niet verstreken is.

Nieuwe leden betalen naast contributie eenmalig € 30 inschrijvingsgeld. Als uw kind al lid is van de Vereniging omdat het muzieklessen volgt via de Orkestacademie of een instrument huurt, is inschrijvingsgeld niet meer verschuldigd.

Opzeggingen

Opzeggen kan per 1 januari en per 1 juli. Er geldt een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen moet dus vóór 1 december of 1 juni gebeuren. De opzegging kan via het Ledenformulier. Je krijgt van de opzegging een bevestiging van de secretaris.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten zijn kosten voor eventuele uitstapjes en tournees. Eens in de drie jaar gaat het Jeugdorkest op tournee en het jaar daarop het Juniorenorkest.

Hofstads JeugdOrkest heeft via onze orkestacademie een groot aantal muziekinstrumenten in bezit die leden kunnen gebruiken. Voor meer informatie over de hieraan verbonden kosten kijkt u bij "bruikleeninstrument".

Bankgegevens

Bankrekening van Vereniging Hofstads JeugdOrkest: NL84 INGB 0003 8238 00

Vragen kunt u per e-mail stellen aan onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..